Училишен пакет со подарок
Училишен пакет со подарок
  • Load image into Gallery viewer, Училишен пакет со подарок
  • Load image into Gallery viewer, Училишен пакет со подарок

Училишен пакет со подарок

Цена
ден 700.00
Цена со попуст
ден 700.00
Цена
ден 850.00
Распродадено
Unit price
per 

1. "Мудар родител - време е за училиште"

ВО ЧЕТВРТАТА КНИГА ОД СЕРИЈАЛОТ „МУДАР РОДИТЕЛ“, ХЕДВИГ МОНТГОМЕРИ ЌЕ ГИ ВОДИ РОДИТЕЛИТЕ И СТАРАТЕЛИТЕ НИЗ ГОДИНИТЕ КОГА ДЕТЕТО ЗА ПРВПАТ ЌЕ ГО НАЈДЕ СВОЕТО МЕСТО ВО ПОГОЛЕМАТА ЗАЕДНИЦА: ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ.

2. Македонски јазик 1 - Вежбанка за 1 одделение

Вежбанката по предметот МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за прво одделение во основното деветгодишно образование е создадена според новата програма за овој предмет донесена од Бирото за развој на образованието и ги покрива сите општи и конкретни стандарди од неа.

Во вежбанката детето ќе учи како да ги препознава гласовите во зборови, како правилно да ги пишува малите и големите печатни (наместо кирилични) букви од македонската азбука, да пишува и да чита зборови и кратки реченици.

Со купување на овој пакет, добивате ПОДАРОК метална кутија за училишен прибор.