Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS
 • Load image into Gallery viewer, Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS

Недатумиран планер 2024 | RENDEZVOUS

Цена
ден 550.00
Цена со попуст
ден 550.00
Цена
ден 890.00
Распродадено
Unit price
per 

Дали си подготвена да постигнеш резултати и достигнувања до највисокото ниво на успехот - дури и повисоко? 

Планер кој ќе те води низ еден мал дел од твојот живот, роковник кој ќе биде твојот личен асистент до позитивната промена, мотиватор и ризница на твоите планови кон нивната реализација.

Што ќе најдеш внатре?

 1. Календар | 2024;
 2. Листа за твоите главни цели и приоритети за 2024 + работи што сакаш да ги направиш за првпат;
 3. Потсетници за личното здравје - направи ги сите задолжителни годишни прегледи;
 4. Фитнес план и дневен предизвик;
 5. Прочитани книги; изгледани филмови и серии; Следи ја твојата омилена серија по сезони. Филмови кои сакаш да ги гледаш во кино и претстави кои сакаш да ги проследиш во театар;
 6. 12х месечни финансиски планови со детален извештај за вкупните приходи и расходи, месечна заштеда и инвестиција;
 7. 12х месечни планови со фокус и цели, месечни приоритети, книги што сакаш да ги прочиташ, филмови што сакаш да ги изгледаш, навики што сакаш да ги стекнеш;
 8. Простор за твоите мисли и идеи
 9. Неделен приказ x54 (позитивна афирмација, неделни приоритети, простор за благодарност, причина за прославување и искрена насмевка, навики за успех и неделни желби;
 10. Авантури и патувања омилени посетени места, дестинации кои сакаш да ги посетиш, планирани места за викенд бегства и авантури што сакаш да ги доживееш;
 11. План за патување подготовки за патувањето и дневник за патување за крајот на твоето патување: опиши го патувањето, местата што ги посети, што најмногу те воодушеви, што понесе дома од тоа патување и сл.;
 12. Белешки;
 13. Поважни контакти;
 14. Рефлексија за 2024 година. 

Димензии: А5 
Дебелина на хартија: 100гр. италијанска хартија ; тврда корица со спирали. 
Број на страници: 240 стр. 

Годишниот планер е достапен во 2 дизајни.

The right little assistant every successful woman needs. | RENDEZVOUS