ПРОДАЖНИ МЕСТА

Доколку сте заинтересирани за продажба или поголема нарачка на нашите изданија, пишете ни на citajkniga@outlook.com. 

 

НАШИТЕ ИЗДАНИЈА МОЖЕШ ДА ГИ НАЈДЕШ ВО...

КУМАНОВО
Книжарница ЖАГО

ТЕТОВО
Книжарница Хартија Комерц 

НЕГОТИНО
Книжарница Бонига 

ГЕВГЕЛИЈА
The Bookshop 

БИТОЛА
Book’s House

ПРИЛЕП
Книжарница Бамби

ОХРИД
Книжарница Просвета 

ШТИП
Кафе книжарница Јованови Арт

СКОПЈЕ
Книжарница Антолог
Книжарница САКАМ КНИГИ (ул. Васил Главинов бр.14/1 локал 3 - Центар; ТЦ Капитол, Лептокарија) 
Книжарници Литератур.мк (Дајмонд мол, Сити мол, Ист Гејт мол)
Книжарница ТРИ (ГТЦ, Дебар Маало, Ист Гејт, ТЦ Зебра)
Книжарница ТОПЕР (ГТЦ, ТЦ Буњаковец)
ТОБАКО Д-СТОРЕ Хиподром

Книжарница Или-Или

ВЕЛЕС
Збор