ЗА ЧИТАЈ КНИГА

ЗАПОЗНАЈ ГО ТИМОТ НА ЧИТАЈ КНИГА
ДВЕ СЕСТРИ
НЕУМОРНИ И АМБИЦИОЗНИ СОНУВАЧИ

ТАТКО, кој е нашиот ВЕТЕР ВО ГРБ,
нашата заштита и најсилна поткрепа.

ЛЕНА, која е нашата СВЕТЛИНА
од долгиот тунел наречен ЖИВОТ. 
За некои соништа вреди да се борите. 🩵
__________________________________

Нашата пл
анета @citaj_kniga денес брои повеќе од илјадници ѕвезди. 

Во нејзиното јадро е втисната болката и загубата кон една мајка.
Тоа е и главната причина за ЧИТАЈ КНИГА денес да прерасне во прекрасно “место” на спокој и љубов, едно катче за сите љубители на книгите. Љубовта кон фотографијата и книгите ја изградија оваа планета која ги доближи до себе најдобрите издавачки куќи од Македонија, со нивниот огромен избор на наслови во областа на белетристика, популарна психологија, автобиографии и секако да не ги заборавиме најмалите читатели и нивните сликовници, сказни и боенки.
Читај книга ја градиме заедно!
Вие сте тие кои можете да ја направите уште побогата и поубава додека вашата среќа е наша мотивација за да работиме уште подобро и посветено во иднина.

                                     

  НАШИТЕ ОМИЛЕНИ ИЗДАВАЧКИ КУЌИ 

                    

 

     ОСТАВЕТЕ ПОРАКА