Украденото дете

Украденото дете

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

По неколку неуспешни обиди за свое биолошко бебе, Оли и Зои добиваат повик дека конечно ќе станат родители. И покрај предупредувањата од службените лица и лекарите да не ù даваат име на својата ќерка, бидејќи така само би им било потешко, Оли и Зои не ги послушуваат. Одлучуваат да ù дадат име Евелин Кетрин Морли или нагалено Еви.

И покрај сите можни ризици, за тоа дека може да има оштетување на мозокот или дури и да почине поради предвременото раѓање, доволни се само неколкуте зборови од сопругот: „Сè ќе биде во ред“.

Но, дали навистина ќе биде така? Дали Еви има фетален алкохолен синдром? Дали ќе биде спасена, бидејќи е бебе од мајка-зависничка од дрога?

И кој е Бен, бумбарестиот рус херувим од фреските на Микеланџело?...