Ставот е сѐ

Ставот е сѐ

Цена
ден 360.00
Цена со попуст
ден 360.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Дали се плашите кога одите на работа? Дали се чувствувате уморно, несреќно и преоптоварено? Дали се откажавте од вашите соништа? 

Оваа книга е упатство за успех што ги насочува читателите како чекор по чекор да преземат контрола над нивните животи и да го достигнат својот неверојатен потенцијал. Оваа книга е вечен класик во областа на самопомошта. Лесна книга и забавна за читање, која ќе ве наполни со енергија и ќе ве натера да согледате нови можности за лична трансформација.  
Без разлика дали вашиот став е негативен, позитивен или некаде помеѓу, Џеф Келер, мотивацискиот говорник и тренер, ќе ви покаже како да ја преземете контролата и да го ослободите вашиот скриен потенцијал преку три моќни чекори: 

МИСЛИ - Успехот започнува во умот. Моќта на ставот може да ја промени вашата судбина! 
ЗБОРУВАЈ - Внимавајте на вашите зборови. Зборовите имаат моќ да ги поттикнат вашите цели!
ДЕЈСТВУВАЈ - Не запирајте. Преземете активни чекори за да ги претворите вашите соништа во реалност!

Наскоро ќе бидете полни со енергија и ќе согледате нови можности. Ќе можете да се спротивставите на неволјите. Врските ќе ви се подобрат, како на работа, така и во приватниот живот. Сè што ви треба е оваа програма која чекор по чекор ќе ве води за да го промените вашиот став и вашиот живот! 

Патот до посреќен и поуспешен живот започнува со вашиот став. Добрата вест е дека вашиот став е под ваша контрола.