Сè што би сакал да знам порано

Сè што би сакал да знам порано

Цена
ден 299.00
Цена со попуст
ден 299.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Во секој од нас постои дел што никогаш не расте – детето кое некогаш сме биле. Ова внатрешно дете нè учи да сонуваме големи соништа, ја буди радоста во нас, но знае да донесе и солзи и грижи.

Ова е книга за сите верувања што ги има детето во нас и како тие ја обликуваат личноста која сме денес. Но во одреден момент од нашите животи сите ние треба да ги преиспитаме овие верувања и мисли и да видиме дали сè уште ни одговараат како возрасни. Дали нè прават среќни или се преголем товар?

Оваа книга е за тој момент кога треба да одлучиме што треба да задржиме, а што да оставиме зад себе додека одиме напред во животот.