Размислувај како Шерлок Холмс

Размислувај како Шерлок Холмс

Цена
ден 360.00
Цена со попуст
ден 360.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Шерлок Холмс е патување низ раскажување, активности и игри со кои ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за набљудување, логика, концентрација и  селективна меморија, следејќи ги трагите на најгенијалниот детектив на сите времиња.