Полноќната библиотека

Полноќната библиотека

Цена
ден 490.00
Цена со попуст
ден 490.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Некаде далеку, зад работ на вселената, постои една библиотека во која има бесконечен број книги и секоја од нив е приказна за една поинаква стварност. Една од нив ја раскажува приказната за животот каков што е, заедно со некоја друга книга, за еден друг живот што можеби ќе сте го живееле, доколку сте направеле поинаков избор во некој период од животот. И додека сите ние се прашуваме каков можел да ни биде животот, што ќе се случи ако ни се пружи шанса да влеземе во таа библиотека и да видиме? Дали некој од тие други животи би бил навистина подобар?

Животот на Нора стануваше се полош. И потоа, кога часовникот отчука полноќ, на последниот ден што го мина на земјата, таа се најде себеси во некоја библиотека. И таму доби шанса да ги поништи сите нешта за кои се каела во животот и да ги испроба сите животи коишто можела да ги одживее.

Што го поттикна главното прашање: Ако имаме безброј избори, кој е најдобриот начин да го одживееме животот?

"Допира до срцето на нештата што се најважни во животот." - Sunday Times