Петар Пан - 4 одделение

Петар Пан - 4 одделение

Цена
ден 200.00
Цена со попуст
ден 200.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Петар Пан е палаво момче кое одбива да порасне.

Барајќи ја својата сенка, тој слетува во домот на Дарлингови. Се спријателува со Венди, Џон и Мајкл и ги учи да летаат (со помош на самовилска прашина).

Тој и Ѕвончица ги носат децата во земјата Недојдија, каде што среќаваат Индијанци, изгубени момчиња, пирати и лошиот капетан Кука…