Оди, постави стражар

Оди, постави стражар

Цена
ден 700.00
Цена со попуст
ден 700.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Една брилијантно напишана книга за американскиот Југ, за една млада жена која спознава дека нејзиниот татко не е совршен, не е бог.

Јунаците може да паднат, а понекогаш тоа е и неопходно.

„Оди постави стражар“ е книга за паднатите идоли и за одземањето на илузиите. Книга за промената и за тоа колку им е на луѓето тешко да се разделат од своите идентитети и да продолжат понатаму, кон иднината.

А чуварот на секој човек е токму неговата совест.