Мистериозниот остров

Мистериозниот остров

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Од еден до целата љубопитност на светот, колку сакаш да знаеш што има на мистериозниот остров?
Ако одговорот е: многу, тогаш и ти си истражувач како Стела и Сани.
Ним не им бега нути една трага.
Собирање докази или пловење по море?
Овде ти избираш како ќе ја читаш приказната.
ТЕ ЧЕКАМЕ ВНАТРЕ!