Купи си ги е🌺ените лилјани

Купи си ги е🌺ените лилјани

Цена
ден 430.00
Цена со попуст
ден 430.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

КНИГА ШТО БЕШЕ ВО НАЈТЕСЕН ИЗБОР НА НАГРАДИТЕ
НА ГУДРИДС ЗА 2020 ГОДИНА
Ако барате книга што содржи совети и строги техники што ги користат петте најуспешни луѓе на планетава, тогаш оваа книга не е за тебе. Оваа книга е за секој човек. Особено за младите жени. Тара Шустер e обична девојка, дезориентирана душа, која, исто како тебе, решила да си го среди животот. Таа не нуди решенија како во секоја втора книга за самопомош напишана по шаблон и книги на кои веќе никој не им ни верува.
Едно утро, Тара се разбудила мамурна и решила да се соочи со вистината и да стави точка на својот несреден живот. Вистината е тука речиси цело време, само што ние ја забележуваме или не обрнуваме доволно
внимание на неа.
Ако сакаш да си го средиш животот, потребни ти се само неколку трикови, многу искреност и малку доследност. Препуштете ги крајностите на оние што живеат екстремни животи.
„Книга што би сакала да ја имав покрај себе кога имав дваесет години.“
Анџелика Хјустон
„Во своето интересно автобиографско дело, Тара Шустер, отворено пишува како од фазата на лечење самата себе успеала да ја поврати контролата над својот живот. Исполнет со бисери на мудроста овој дневник е вистински погодок.“
Паблишер викли
„Тара Шустер не само што дава неверојатно конкретни, корисни совети, туку со читателите дели живописни приказни благодарение на кои имате впечаток дека не сте толку осамени на овој свет“
Њујорк магазин