Кога лажев за последен пат

Кога лажев за последен пат

Цена
ден 500.00
Цена со попуст
ден 500.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Една мистерија и една вистина закопани под многу лаги се темел на овој брилијантен психотрилер што ќе се поигрува со вашиот ум во текот на целата приказна.

Од летниот камп „Најтингејл“ исчезнуваат три девојчиња што никогаш не се пронајдени. Приказната предизвикува огромен медиумски публицитет, а кампот е затворен…

По петнаесет години, четвртото девојче од друштвото, Ема, веќе позната сликарка од њујоршката сцена, се враќа во повторно отворениот камп за да држи часови по сликање. Ема го гледа ова и како можност да ја реши мистеријата за цимерките, но и да се оттргне од сенките на минатото.

Напнатоста буквално извира од секоја страница, а како што постапно се откриваат важните детали, читателот останува без здив во обидот да дојде до вистината за исчезнувањето на трите девојчиња.

Спектакуларниот крај остава без зборови и во целост прави пресврт на сѐ што дотогаш сте помислиле.