Клубот на убиства во четврток

Клубот на убиства во четврток

Цена
ден 500.00
Цена со попуст
ден 500.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Брилијантна четворка со неколку скриени
трикови во ракавите;
Жена полицаец со својот прв голем случај;
Брутално убиство.


Во едно мирно пензионерско гратче Елизабет, Џојс,
Ибрахим и Рон се среќаваат еднаш неделно во „Сложувалка“ за да разговараат за неразјаснети злосторства. Заедно
се нарекуваат „Клубот на убиства во четврток“.
Кога еден локален бизнисмен е пронајден мртов со
мистериозна фотографија оставена покрај телото, „Клубот
на убиства во четврток“ ќе се најде во средина на својот
прв случај. Како што телата ќе почнат да се натрупуваат,
може ли нашата несекојдневна, но брилијантна група да го
фати убиецот пред да биде предоцна?