Кифличката Мирна - 3 одделение

Кифличката Мирна - 3 одделение

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

„Како се викаш?“

„Не знам. А ти?“

„Мирна.“

„Од каде знаеш?“

„Мајка ми ми кажа веднаш кога се родив.“

„А зошто мене мајка ми не ми кажа?“

„Не знам."

Разговорот се скина, но тишината продолжи да ги поврзува нашите срца.