КАКО ДА СТЕКНЕТЕ КВАЛИТЕТНИ ОДНОСИ, ДОВЕРБА И ВЛИЈАНИЕ КАЈ ЛУЃЕТО

КАКО ДА СТЕКНЕТЕ КВАЛИТЕТНИ ОДНОСИ, ДОВЕРБА И ВЛИЈАНИЕ КАЈ ЛУЃЕТО

Цена
ден 320.00
Цена со попуст
ден 320.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Некои луѓе зрачат со магнетна моќ. Како да имаат во себе нешто што другите не можат да го одбијат. Дали би сакале и вие да стекнете таква привлечна моќ?

Постојат природно харизматични луѓе што ги красат квалитети на кои им се восхитуваме, како благородност, великодушност, срдечност, голема сочувственост, услужливост и оптимизам. Овие одлики лесно можете да ги стекнете ако одвоите време и малку напор да ги развиете и ако совладате определени техники.

Меѓу вештините што ќе ги научите на овие страници се следниве:

• Како да станете харизматична личност • Како да стекнете нови пријателства и да ги задржите старите

• Како да им влијаете на луѓето со кои комуницирате создавајќи атмосфера на соработка и колегијалност

• Како да изградите доверба

• Како да ги процените и разберете другите за да можете да се однесувате поефективно со нив

• Како да постапите и како да реагирате кога се конфронтирате со тешки луѓе

• Како љубезно да не се согласите со нешто или некого...

Оваа книга ви открива докажани начини за постигнување квалитетни односи со луѓето со кои живеете и соработувате. Со неа цврсто зачекорувате по патот што им донесе успех, среќа и богат живот на милиони луѓе низ светот!