Детето и китот

Детето и китот

Цена
ден 600.00
Цена со попуст
ден 600.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Си беше едно дете што сакаше времето да го минува само…

…а тогаш се случи нешто неочекувано.

Прекрасната сликовница на Линде Фас ве тера да ја читате одново и одново… и да си најдете свој кит за пријател.