Гол човек

Гол човек

Цена
ден 299.00
Цена со попуст
ден 299.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

 „Гол човек“ е можеби најконтроверзната книга на Џамбазов, во која тој искрено и без лажен срам, до гола кожа го соголува својот приватен живот и ни се прикажува во својата вистинска, човечка светлина. Напишана со отворено срце и остар јазик, „Гол човек“ е книга во која ќе се препознаеме сите ние, неговите современици.