Големата петка во животот

Големата петка во животот

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Оваа книга ќе ве инспирира. Ќе го промени начинот на кој ја гледате сопствената улога како лидер, а со тоа ќе ви го промени и животот. Секој момент бара од нас да бидеме лидери, секој ден треба некој да ве мотивира да станете од креветот. А тој некој сте – вие.

На границата помеѓу фикционален роман и роман за себепомош, Џон П. Стрелецки ни раскажува за најголемиот лидер на светот, Томас Дерејл, кој на возраст од педесет и пет години дознава дека умира. Но дури и кога умира, ги инспирира сите околу него да живеат. Вклучувајќи ве и вас.

Принципите во оваа книга, какви што се големата петка во животот и добро утро за ден во музеј, позитивно влијаеја врз читателите низ светот. Секому на сопствен, уникатен начин, зависно од тоа како ги применил во својот живот, во својата ситуација. Свртете ја страницата, почнете да читате и дозволете си да ве понесе.