Во овој балон нема место за еден слон

Во овој балон нема место за еден слон

Цена
ден 200.00
Цена со попуст
ден 200.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Кога Сани и Стела најдоа балон, сите животни сакаа да влезат.

Но, дали во тој балон ќе има место и за еден голем слон?

Шарена приказна со многу животни и еден неочекуван крај.