Боенка за спокоен ум

Боенка за спокоен ум

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Смирете го немирот и ослободете се од стресот со боење.

Оваа книга со прекрасни илустрации изобилува со суптилни цртежи и сложени шари кои ќе ве поттикнат да медитирате понесени од креативноста и со полна присутност да ги боите страниците.

Одвојте неколку минути од денот – каде и да сте – и бојте за мир и спокоен ум.

Ема Фарарон е француски илустратор и графички дизајнер што живее и работи во Лондон.