Заговорот против Дијана

Заговорот против Дијана

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
ден 300.00
Распродадено
Unit price
per 

ДАЛИ ПРИНЦЕЗАТА ДИJAНА БЕШЕ УБИЕНА?

Ричард Томлинсон, поранешен "свиркач" од САС/МИ6, имал резервациj за летот броj 111 на "Свис ер" oд Женева до Њујорк. Авионот се запали и се урна и притоа загинаа сите 227 патници.Поранешниот шеф на МИ6 ја отфрла можноста за вмешаност на офицерот-одметник Том Линсон, а потоа се премислува. МИ6 признава дека се служи со "воени средства" за да убиваат луѓе; тие потврдуваат дека Дијана била предмет на нивна обработка. И многу повеќе...