Љубов голема колку Скопје

Љубов голема колку Скопје

Цена
ден 340.00
Цена со попуст
ден 340.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Една кутија закопана два метри под земја.

Едно старо писмо, медалјон и клуч.

Звучи интересно, зар не?

Откријте ја мистеријата обвиткана околу најљубовната скопска приказна што некогаш сте ја прочитале.

„Љубов голема колку Скопје“ е втора книга за деца и млади од Александра Тодоровиќ. Таа го прифати предизвикот да влезе во временската капсула и оттаму да им купи билети на сите кои сакаат да бидат дел од едно неверојатно патување. А Скопје е љубов и во себе крие многу љубови. Скопје е љубов заради луѓето во него. И секогаш сè е заради љубовта. Таа врзува, ослободува и крева. Затоа Александра Тодоровиќ, која добро го познава Скопје напиша едукативна и интерактивна книга која ќе го разбуди љубопитството на децата, но и суптилно ќе им подметне не само знаење и интерес за она што било, туку и љубов која ќе ги научи како да се грижат за околината и за луѓето во неа.