Хотел за кучиња - 5 одделение

Хотел за кучиња - 5 одделение

Цена
ден 290.00
Цена со попуст
ден 290.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Енди обожава кучиња!


Па, така, кога една преслатка бездомна кучка ќе се појави на прагот, Енди сака да ја спаси - но не смее да ја донесе дома. Со помош на Брус, нејзиниот брат, ја спасуваат кучката и малечките кученца што ќе ги роди и ги сместуваат во една напуштена куќа во близината.


Но, потоа доаѓа и Ред Ровер, еден раскошен ирски сетер кој е матретиран од својот сопственик. А тој не е последен, по него доаѓаат и други..


Енди е воодушевена - па таа сега има свој хотел за кучиња!

Но, дали таа и Брус ќе можат докрај да ја дочуваат тајната за хотелот или, пак, ќе мораат да се доверат некому?