Тајни на продавањето

Тајни на продавањето

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

ТАЈНИТЕ НА ПРОДАВАЊЕТО ШТО ГИ УПОТРЕБУВААТ ЕКСПЕРТИТЕ И ВРВНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЦИ.Постигнете брзи резултати со овој брз и лесен водич низ основите на продавањето.Во оваа книга ќе откриете како:да го презентирате својот производ за да одговара на потребите на вашиот клиентда го користите говорот на телото за да воспоставите блиски односида преговарате и да склучите зделкада направите вашите клиенти да се враќаат кај вас да создадете одлични нови деловни односи