Пред да се излади кафето

Пред да се излади кафето

Цена
ден 340.00
Цена со попуст
ден 340.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Кога би можеле да се вратите во времето, кого би сакале да сретнете?

Во мала, споредна уличка во Токио, има едно кафуле кое повеќе од сто години служи внимателно избрано кафе. Но според локалната легенда, ова кафуле нуди и нешто друго освен вкусно кафе — можност за патување во времето.

Во текот на едно лето, четворица муштерии го посетуваат кафулето со надеж дека ќе тргнат на такво патување. Но патувањето низ времето не е толку едноставно, постојат правила што мора да се почитуваат. Најважното е дека тoa патување може да трае само толку колку што му е потребно на кафето да се излади.

Срдечен, носталгичен, мистериозен и чудесно оригинален, меѓународниот бестселер на Тошиказу Кавагучи го истражува вечното прашање: што би промениле да имате можност да се вратите во времето?