Облачињата што не сакаа да плачат

Облачињата што не сакаа да плачат

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ох, како скандал во училиштето за облаци!

Малите облачиња одбиваат да плачат!

Хи, хи, хи, протрчуваат по небото малечките облаци.

Ха, ха, ха, се бркаат насмеани со ветрот.

И така по цел ден и саноќ и ниту една капка, со денови!