Москва на солзите не им верува

Москва на солзите не им верува

Цена
ден 490.00
Цена со попуст
ден 490.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ова е генијално топла, едноставна и мудра приказна за борба за иднината, но и за опстанокот на три млади девојки од провинција што доааѓаат во Москва. Меѓутоа, како да се успее во Москва? Како да се успее во животот, каде желбите не се сразмерни со можностите? Секоја од девојките го одбира својот пат. Секоја си го наоѓа својот маж. Сите го наоѓаат своето место во Москва. Но, која е цената?

Москва, градот на вечноста...

Извонредна нарација, со многу шарм, интригантна фабула и впечатливи ликови. Људмила, Антонина и Катерина во Москва ги сонуваат своите животни сништа, во потрага по љубов и подобар живот...