Мама

Мама

Цена
ден 690.00
Цена со попуст
ден 690.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Мама.

 

Еден од првите зборови на светот.

Единствено име, што го носат милијарда жени.

Еден збор што искажува љубов, нежност, поврзаност,

а некогаш и празнина.

Има толку мајки колку што има деца.

Сепак, на сите континенти,

кога ќе го земат своето бебе в раце,

сите мајки си личат.