Малиот принц - 9 одделение

Малиот принц - 9 одделение

Цена
ден 200.00
Цена со попуст
ден 200.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

„Малиот принц“ е книга за мали и за големи...

Напишана во форма на бајка, таа ја раскажува приказната за малото момче кое доаѓа од една мошне далечна и мошне малечка планета и неговата потрага по пријателство

и љубов.


Ова е книга за светот и човекот, за возрасните и децата, за животот и вистинските вредности: пријателството, љубовта, посветеноста и пожртвуваноста, за раѓањето

и смртта, за ѕвездите и бесконечните пространства.