Комплет Бриџит Џонс

Комплет Бриџит Џонс

Цена
ден 1,200.00
Цена со попуст
ден 1,200.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Комплетот од авторката Хелен Филдинг ги содржи следниве книги:

 

1. Бебето на Бриџит Џонс 

2. Бриџит Џонс Луда по него 

3. Дневникот на Бриџит Џонс 

4. Бриџит Џонс на работ на разумот