Саем на книга 2020

Солзи радосници! Ова појавување беше првиот чекор кон нешто поголемо, нешто што допрва ќе следи.
ЧИТАЈ КНИГА им се заблагодарува на сите што дојдоа на саем - кај “НАЈЏИЏАНИОТ” штанд и што го поддржаа големиот сон. Најрадосниот штанд кој луѓето веднаш го препознаваа и се фотографираа со оригиналната инстаграм рамка која што беше еден мал потсетник како започна нашата приказна и до каде стигнавме а и до каде допрва ќе бидеме.
Веруваме дека еден ден, сите точки ќе се поврзат.
Ќе бидеме потсетници дека после секој облак доаѓа сонце, дека по мрачниот тунел ќе наиде светлината.
Нека свети! Нека не згаснува! Нека само небото биде лимит!
Оди напред “ЧИТАЈ КНИГА”, само напред. Ако боли - оди побргу!

Ве сакаме бескрајно! 💙

Со љубов,
Тимот на ЧИТАЈ КНИГА