„Душата никогаш нема да се смири, сè додека не ја најде својата втора половина“

Дали конечно ја пронајдовте Вашата душа близнак? Или... Mожеби сте ја препознале, но не Ви било ,,судено" да бидете заедно?

Дали можеби сѐ уште се прашувате зошто Токму ВИЕ немате среќа во љубовта или зошто ТОКМУ ВИЕ сте благословени да ја имате?

Одговорот на тоа каде е, зошто и кога, како и на сите Ваши прашања и животни интимни дилеми ќе ги пронајдете во романот „Души близнаци 11:11“

Затоа ова дело е за секој од нас, за секој/а од вас и по читањето на истото никој/а повеќе нема да биде ист/а. Ќе се разјаснат повеќе емотивни женски и машки дилеми и духовни превирања и ќе стане појасна мисијата на жената во човечкиот живот.

Романот одговара на многу прашања што ја мачат денешната жена, но и современиот маж и тоа прашања од типот - Зошто има невозвратена љубов, Зошто толку наверства и разводи, Зошто се уште сум сам/а, Зошто сум токму со него/неа, Зошто тој/таа, Каде е мојата душа близнак, Ја препознав ли, Дојде ли прерано или предоцна, Љубам ли вистински, Ме љуби ли вистински, Дали е тој/таа вистинскиот/та и т.н „Души близнаци 11:11" е дело што носи длабока и силна порака, а таа е - Душата никогаш нема да се смири сè додека не ја најде својата втора половина.

Романот "12Д "

Што се случува со нашите паралелни животи на другите планети во универзумот? Како тоа влијае на овој наш сегашен Земен живот?Кој и какви сме ние таму? Што се случува на Плејадите, Сириус, Андромеда и Венера? Кој ја надгледува оваа планета? Што значи „каснувањето на забранетото овошје“ на Адам и Ева?

Како е создаден универзумот?Зошто имаме развиено само 2 спирали од нашата ДНК, а останатите 10 мируваат?Каде одиме како човештво?

144 000 близнаци моментално се инкарнирани на Земјата со цел да се подигне целокупната свесност на 4Д.Тоа се светлосните работници, наречени ѕвездени семиња и нивниот број од година во година се зголемува. Секој од нас направил договор уште пред да се роди на Земјата, каков живот ќе живее и со кого. Каде сме биле пред тоа? Каде ќе одиме потоа?

Што крие нашата душа од нас?Како интуицијата и третото око ги препознава знаците пратени од универзумот?Како можеме да ги откриеме нашите паралелни животи и како можеме да дознаеме за нашите претходни?

Ако ние сега го врвиме Армагедонот, процес што трае од 2012-2026, не е далеку ниту второто Христово доаѓање, но не во облик на човек туку во енергетска вибрација која води до БЕЗУСЛОВНА Љубов.

Преку безусловната љубов на близначката љубов на Аурора и Аполон и нивните истовремени животи на различни планети низ универзумот, со различно ниво на свесност, ќе доживеете едно егзотично патување низ ѕвездите, за повторно да се вратите на Земјата, разбудени и свесни, освежени и исполнети со љубов, мир и спокој.

Новиот бестселер „12Д“ е продолжение на романот „Души близнаци 11:11“.

Тој е ОТКРОВЕНИЕ во светската литература, роман за кој што се зборува нашироко, затоа што нуди многу одговори за љубовта, животот и судбината, преку совршена симфонија на маестрално испреплетени факти од древните учења, мистицизмот, религијата, езотеријата, метафизиката, физиката, астрологијата и науката воопшто.

Новите ставови на авторката, се универзумски информации што даваат одговор за нашите сопствени духовни и емотивни превирања, со што навлегуваме подлабоко во нашата душа, за да се откријат нејзините најскриени делови, скриени дури и од самите нас.Затоа што, душата знае сè! Затоа што во неа се запишани сите наши претходни животи.

Дали сме подготвени да се сетиме КОИ СМЕ? Како ќе се сетиме? Каде се кријат одговорите? Ова ли е мојот живот? Има ли уште нешто? Ја слушам ли душата? Што знае таа, а јас не знам?Зошто ми се случува ова што ми се случува? Зошто токму мене? Зошто сега? Зошто токму тој човек?Дали сум со вистинската личност? Љубам ли? Ме љуби ли?Дали живеам свесно? Каков план направиле нашите души уште пред да се родат на оваа планета?

Унијата на близнаците е алхемиски брак (заедница) од највисок ред.Таа љубов близначките дублизначките души ја живеат вечно, не само на Земјата, туку паралелно и на многу други планети во Универзумот. Близнаците се предодредени да учествуваат во овој позитивен прогрес на човештвото и затоа им е дадено да се сретнат. Душа од твојата душа, олицетворение на себе си во друга личност, енергетска, интелектуална, ментална и духовна копија на еден универзален оригинал.

Привилегија е да знаеш дека систематски се преобразуваш благодарение на постоењето на твојот близнак. И никој не треба да ти каже, впрочем и никој не знае кој е твој близнак. Исклучиво душата е таа која што суптилно ти шепоти.Сигурен си и кога се соочуваш со препреки и потешкотии, но не можеш да се одделиш дури и да сакаш. Близнакот е божество кое живее во срцето без разлика колку си далеку и дали имаш можност да комуницираш. Зрелоста на душите овозможува да читаш телепатски, меѓу редови и во тишина.

Сето тоа е дел од ГОЛЕМИОТ ПЛАН што сите го направивме за Вознесението на планетата Земја. Судбината на овој свет е повторно да се врати во рајот. Нашата свесност ќе одигра голема улога во тоа.

Еден момент може да отвори бесконечен број на можности. Можеби, за многумина, тој момент се токму овие романи.