Херој 4

Херој 4

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ова е приказна зошто сте овде на планетата Земја.
На некој начин сте посебни. Сте се родиле за да станете некој и да се занимавате со нешто според коешто сосема ќе се разликувате од другите седум милијарди луѓе. Постои живот што би требало да го живеете и патување на кое треба да тргнете. Оваа книга зборува за тоа патување.
Дванаесет исклучителни современици ќе ви ги раскажат своите на изглед неверојатни приказни и ќе ви покажат дека сте се родиле со сé што ви е потребно за да го остварите својот најсјаен сон, дека со тоа ќе ја исполните својата мисија и буквално ќе го промените светот.
Некогаш живеел херој.