Фактура

Фактура

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Што ќе сторите ако еден ден во поштенското сандаче најдете фактура?
И на неа стои висока сума што треба да ја платите за нешто што не сте го порачале, не сте го користеле, дури не знаете ни што е?
Едноставно некој ви вели дека треба да платите за искуствата во животот, за доживеаната среќа во детството, во младоста, на работното место, во секојдневниот живот, сеедно...

Колку чини среќата во животот? Евтино ли е да се биде жив? И среќен? Ќе одите ли да ја платите сумата, колкава и да е?