Умирам ли?

Умирам ли?

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ова е единственото прашање што луѓето навистина ги интересира. Она што ги мачи ноќе и што ги тера да закажат лекарски преглед по првпат во многу години. Она што ги тера да не ги занемеруваат новиот чуден симптом што најверојатно не е ништо, но Боже Господе што ако е нешто, и што ако е ран знак на нешто сериозно?

Ќе умрам ли? Одговорот е, секако...да. Уште од моментот кога сте се родиле!Вистинското прашање е: Дали ќе умрете порано отколку што сте очекувале?

Па така, ако имате некој нов симптом, дали треба да паничите или да се смирите?Дали се однесувате како хипохондрик или сте сосема ладнокрвни? Во оваа книга, ќе ги разгледаме најчестите симптоми и ќе дадеме насоки за следните чекори - без оглед дали тоа ќе биде да си се напиете коктел, да закажете преглед, или веднаш да одите во ургентниот центар.