Тунел

Тунел

Цена
ден 290.00
Цена со попуст
ден 290.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

„Тунел“ е роман за љубовта и за жената – за љубовта на една жена. Роман што се обидува да одговори на прашањата: како да се љуби и кого да се љуби? Но, исто така, „Тунел“ е и исповед и повест за животот и за смртта. Зошто токму јас и зошто токму сега?

Во своето последно завршено дело, Петре М. Андреевски ни раскажува приказна за човекот со сите негови лица: животот, смртта, а особено за љубовта, таа утеха не само на просечните, туку на сите, без исклучок.