Тивки години

Тивки години

Цена
ден 350.00
Цена со попуст
ден 350.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Богдана е затворена девојка која живее со својот студен татко и со добродушната Бјела. Измачена е од напнатоста што владее во нивниот дом и од тајната што не престанува да ѝ се мота низ главата: Зошто нејзината тешко болна баба за време на последната посета ѝ се обрати со „Бланка“?

Дознајте зошто романот Тивки години е најпродаваниот роман во Чешка во 2019 година.