Странец под Алпите

Странец под Алпите

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Навидум се започна нормално и тоа требаше да биде едно обично патување кај стариот пријател. Но, една ноќ може да ги промени сите текови на животот. Крими-роман, на кој никој нема да остане рамнодушен, исполнет со многу мистериозни случки, убиства и масакри. Потрага низ ходниците на подземјето во Италија, каде што младото момче Калин и инспекторот Флорини заедно се соочуваат очи вo очи со криминалните структури и најгрозоморниот чин на злосторство, а тоа е трговијата со човечки органи. Се ќе сторат за да го спречат таа монструозна операција, макар и по цена на сопствениот живот.   Креативниот ум е дело и производ од природната дарба, мотивацијата е поттикната од шамарите на животот, а човековата себичност и омраза од неговото некреативно воспитување.