Создајте свое ново јас

Создајте свое ново јас

Цена
ден 580.00
Цена со попуст
ден 580.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Вие не сте судбински одредени од вашите гени и осудени да бидете такви какви што сте до крајот на својот живот. Се појавува нова наука што на сите човечки суштества им дава моќ да создаваат реалност според свој избор. Во Создајте свое ново јас, познатиот автор, говорник, истражувач и киропрактичар, д-р Џо Диспенца ги комбинира подрачјата на квантната физика, невронауката, хемијата на мозокот, биологијата и генетиката за да ви покаже што е, навистина, можно.
Не само што ќе ви биде дадено потребното знаење за промена на кој било аспект од себе, туку, чекор по чекор, ќе ги научите алатките што ќе ги користите за да го примените тоа што сте го научиле во создавањето мерливи промени во некоја област од својот живот. Д-р Диспенца ги демистификува древните сфаќања и го премостува јазот меѓу науката и духовност.
Преку неговите моќни работилници и предавања, илјадници луѓе во 24 различни земји ги користеле овие принципи за да се променат однатре кон надвор. Откако ќе ја прекинете навиката да бидете такви какви што сте и, навистина, ќе го промените својот ум, вашиот живот веќе никогаш нема да биде ист!

„Создајте свое ново јас: како да го изгубите сопствениот ум и да создадете нов е моќен спој на врвна наука и нејзина примена во реалниот живот вткаени во совршена формула за секојдневно живеење.“
Грег Брејден (Gregg Braden), автор на бестселерот Божествената матрица (The Divine Matrix)