Сложувалка на мојот живот

Сложувалка на мојот живот

Цена
ден 590.00
Цена со попуст
ден 590.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Додека заздравува од неодамнешниот развод, Џина Белами одеднаш мора да открие како да живее сама. Решена да тргне од почеток – со својот верен *рт од азилот за кучиња, Џина знае дека ја чекаат драстични промени. Додека се ослободува од минатото, Џина почнува да го прифаќа она што ѝ се случило во животот и сваќа дека понекогаш единствено решение е да ја искористи секоја прилика што ѝ се укажува...