Скоро парижанка или Kако да ги преживееш своите доцни дваесетти... во Париз

Скоро парижанка или Kако да ги преживееш своите доцни дваесетти... во Париз

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Девојка во бајковита љубовна врска со Париз, живее совршено уреден живот во нејзиниот стан на Гар ду Нор, со прекрасна работа и со многу кафе.

Сепак, едно истурено кафе, една загубена работа и една мала поплава подоцна, и се чини дека Париз не е секогаш најдобрата идеја – особено што секоја пригода ја користи да се подбива со хероината. И подметнува комплицирани врски, еден случаен татковски расположен лик и една незамислива симпатија кон човек што дотогаш не го ни забележувала... одличен рецепт за активирање на еден куп мали проблеми.


„Обожавам да читам книги чиишто ликови сакаш да ги запознаеш и во реалноста. Ликови за кои знаеш дека ако вистински постојат – животот никогаш нема да биде

досаден.“


„Оригинално париско четиво!“


„Забавно, смело, искрено и со вкус.“


„Би било одлично сценарио за романтична комедија како на Вуди Ален.“