Сестра на месечината

Сестра на месечината

Цена
ден 550.00
Цена со попуст
ден 550.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ова е петтата приказна за сестрите Д*Аплиез. Тиги е најмистичната и најдуховна од сестрите Д*Аплиез. По смртта на татко ѝ, Тиги тргнува по трагите на своето потекло и стигнува во далечните, диви планини на Шкотска за да се грижи за ретките видови диви животни. Овде го запознава  и Чарли Кинард – шармантен кардиохирург, оженет и на прв поглед повеќе од недостижен.