Портите на Еванџелина

Портите на Еванџелина

Цена
ден 550.00
Цена со попуст
ден 550.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Кога њујоршката новинарка Чарли Кејтс ќе почне да сонува живописни соништа за деца ѝ се чини дека го губи разумот. Кога во сонот ѝ се појавува машко дете кое бара помош, Чарли ќе се заплетка во мистериозен случај на исчезнување на дете што никогаш не бил решен.