Планинарење

Планинарење

Цена
ден 500.00
Цена со попуст
ден 500.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Книгата "Планинарење" е корисна литература за сите љубители на планинарските спортови. Всушност тоа е прв прирачник од овој вид кај нас. Истиот обработува поделби, класификација и терминологија на сите спортови кои произлегле од планинарењето, а денес засебни спортови, некои од нив веќе олимписки дисциплини.