Писмото на госпоѓа Вилма

Писмото на госпоѓа Вилма

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Секое семејство крие свои тајни. Меѓутоа, некои, е подобро да останат закопани. Ова е роман за тајните на семејното минато и судбината на една жена која го жртвувала својот живот поради љубовта. Но, дали вреди да се жртвува љубовта за добробит на своето семејство?

Во овој роман Ј.Б.Алимпиќ пишува за жената која трпи и се жртвува, мажејќи се за човекот што не го сака за да ги сочува другите од сиромаштија. Емотивна приказна за љубовта и пријателството, сложениот однос на татко и син, осветата и невозвратената љубов, но пред се, трагична исповед за судбината на едно семејство.