Патот на душите

Патот на душите

Цена
ден 270.00
Цена со попуст
ден 270.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Се плашите ли од смртта? Се прашувате ли што ќе се случи со вас кога ќе умрете? Дали е можно да имате душа која дошла од некаде и која ќе се врати таму штом ќе ви умре телото, или тоа е самозалажување поттикнато од стравот?
Оваа книга е еден вид дневник за духовниот свет. Ни нуди низа стории, вистински случаи, кои разоткриваат во најголеми детали што се случува со нас штом ќе заврши нашиот живот на Земјата. Ќе бидете одведени зад духовниот тунел и ќе влезете во самиот духовен свет за да дознаете што се случива со душите пред конечно да се вратат на Земјата во друг живот.