Не си сама

Не си сама

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Веројатно познаваш некој како Шеј Милер.

Таа сака да најде љубов, но не успева во тоа.

Таа сака да се чувствува исполнето, но нејзината работа е во  ќорсокак.

Таа сака да припаѓа, но нејзниот живот е толку могу изолиран.

 

Веројатно не познаваш никого како сестрите Мур.

Тие имаат нераскинлив круг од пријатели.

Тие го живеат најгламурозниот живот.

Тие секогаш го  добиваат она што ќе го посакаат.

 

Шеј мисли дека го сака нивниот живот.

Но она што тие навистина го сакаат е нејзиниот.