Нејзиното име - Ајлин

Нејзиното име - Ајлин

Цена
ден 199.00
Цена со попуст
ден 199.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ова е книга за вистинската и бурна животна приказана на Ајлин Девримел.. Ќе ви откриеме само малку. Ајлин била мажена четири пати, и тоа дури и за либиски принц и станала принцеза. Завршила медицина и станала многу познат психијатар. А откако и здодеало се, станува офицер на американската војска со чин полковник..